Werken bij Winkelman

Werkzaam zijn bij Winkelman Engineering & Consultancy betekent werken binnen een ambitieus en innovatief bureau, gespecialiseerd in technische installaties voor de utiliteits- en industriële sector.

Binnen ons bureau dagen we je uit en inspireren we je om te groeien in je vakgebied. Onze opdrachtgevers behoren tot de top in de branche, waardoor we regelmatig complexe en innovatieve vraagstukken aangaan. In onze projecten nemen we de tijd om dingen grondig en nauwkeurig te doen. Kwaliteit staat voorop, en we streven ernaar om elk detail zorgvuldig af te handelen. Bovendien zijn veel van onze projecten bijzonder uitdagend en bieden ze de kans om te werken aan opmerkelijke gebouwen voor geweldige opdrachtgevers.

Samen streven we ernaar om de best mogelijke technische oplossingen te ontwikkelen. We hechten waarde aan samenwerking en het gezamenlijk bespreken van mogelijke oplossingen, waardoor we van elkaars inzichten en kennis kunnen profiteren.

Kritisch maar positief

In ons collegiale en hechte team heerst een prettige werksfeer, waarin we elkaars werk graag kritisch, maar positief bekijken. In ons team krijg je veel vrijheid om je werk naar eigen inzicht vorm te geven, van het zelf indelen van je werktijden tot het gezamenlijk acquireren van projecten waar je enthousiast over bent, tot het maken van je eigen ontwikkelingskeuzes.

Bij ons is werken in deeltijd eerder regel dan uitzondering. We streven ernaar om flexibiliteit te bieden, zodat onze medewerkers hun werk kunnen afstemmen op hun persoonlijke behoeften en verplichtingen buiten het werk.

Wat ons werk extra leuk maakt, is onze culinaire donderdag, waarbij een van onze collega’s elke week iets lekkers bereidt. Dit zorgt voor een gezellige sfeer en versterkt de teamgeest.

Kortom, bij Winkelman krijg je niet alleen de kans om jezelf professioneel te ontwikkelen, maar hechten we ook veel waarde aan een gezonde work-life balance en een prettige werkomgeving waarin lekker eten en flexibiliteit centraal staan.

Stage of afstuderen

Voor jonge technici zijn er binnen Winkelman Engineering & Consultancy volop kansen en mogelijkheden. Regelmatig komen we interessante onderzoeksvragen tegen waarvan we weten  dat deze zeer goed door een stagiair of afstudeerder uitgewerkt kunnen worden. Voor de afstudeerder een zinvol en uitdagend project en wij kunnen hen de juiste ondersteuning bieden. Het past binnen onze ambitie om jonge technici te begeleiden en kennis over te dragen.